lunes, 28 de junio de 2010

Campus FENACO 2010, referent de la Formació Naturopática Contínua i Desenvolupament Professional


Per quart any consecutiu, l'Organització Col·legial Naturopatica FENACO, entitat degana i més representativa del sector, organitza els Cursos d'Estiu de Formació Naturopática Continuada i Desenvolupament Profesonal Campus FENACO 2010, dirigits a professionals Col·legiats FENACO, Alumnat en període formatiu en els Centres Homologats i als professionals del Sector que vulguen aprofundir en les temàtiques de les quals tracten els Cursos; dins un marc incomparable com és el Llogaret de la Rosada d'Almonte en la província d'Huelva

Aquest tipus de formació corporativa, es fa més necessari mentre més nombrosos i accelerats són els canvis en els coneixements i en les tècniques de salut natural que aplica el professional naturòpata.

La Fornación Naturopática Continuada s'entén, des d'un punt de vista clàssic, com el conjunt d'activitats de formació dirigida a:

- Complementació de la formació bàsica o especialitzada.
- Actualització o posada al dia de coneixements.

També la Formacion Naturopatica Continuada s'entén com el conjunt d'activitats de formació dirigides a millorar la COMPETÈNCIA. Sent els components de la Competència Professional Naturopática:

- Coneixements
- Habilitats
- Actituds

Encara que, des de FENACO, entenem la Formacion Naturopática Continuada, en un sentit més ampli, com l'activitat dirigida a incorporar de manera constant els canvis adequats del nostre exercici professional naturopático. Així doncs del conjunt d'activitats fromativas que realitzem en el Campus FENACO 2010 estan destinades a donar compliment a aquest objectiu.

En aquest sentit, Reme Gutierrez, responsbale de la Secretària de Formació Continuada i Desenvolupament Professional Naturópatico de FENACO, destaca la "vital" importància que té "actualitzar, reciclar, millorar i ampliar" el coneixement, mitjançant la formació naturopática contínua, per a "adaptar-se a la realitat canviant del nostre entorn".

El Campus FENACO segueix amb l'ànim d'impulsar la formació contínua del professional Naturòpata i de la qualitat dels Serveis de Naturopatía.

Informació i inscripcions: 902.010.374 / 691240141 - organizacionfenaco@gmail.com

Notícies relacionades:

Comença el compte arrere per a la celebració del Campus FENACO 2010

La Formació Naturopática Continuada en l'IV Campus FENACO

No hay comentarios: